Pravilnik o zasebnosti

Kdo smo

Upravljalec spletnega mesta abdesigns.si je AB-GRAVIRKA, AJA BOHINJC s.p., ŠERCERJEVA ULICA 1, 4240 RADOVLJICA, vaša kontaktna oseba pa Aja Bohinjc, Šercerjeva ulica 1, 4240 Radovljica, info@gravirka.si, telefon: 040 500 903.

Kakšne podatke zbiramo?

AB-GRAVIRKA, AJA BOHINJC s.p., ŠERCERJEVA ULICA 1, 4240 RADOVLJICA zbira sledeče osebne podatke za potrebe poslovanja: ime in priimek, naslov in kraj bivanja, naslov elektronske pošte, kontaktno telefonsko številko, geslo v šifrirani obliki ter ostale podatke, ki jih uporabniki vnesete v obrazce na spletnem mestu abdesigns.si. AB-GRAVIRKA, AJA BOHINJC s.p., ŠERCERJEVA ULICA 1, 4240 RADOVLJICA ne odgovarja za točnost podatkov, ki jih vnese uporabnik. Za zagotavljanje varnosti in dokazljivosti se zbirajo tudi IP naslovi, iz katerih uporabniki dostopajo do spletnega mesta. Posameznemu uporabniku je ob začetku obiska dodeljen sejni piškotek za identifikacijo in spremljanje nakupovalne košarice. abdesigns.si lahko na uporabnikov računalnik shrani tudi druge piškotke, kot so identifikacijska številka uporabnika v šifrirani obliki (za prepoznavanje uporabnika ob naslednjem obisku) in piškotki sistema Google Analytics (analiza obiskov spletne strani). Sejni piškotki se v pomnilnik strežnika shranjujejo le za čas trajanja obiska in se izbrišejo po eni uri neaktivnosti, trajni piškotki pa so shranjeni na računalniku obiskovalca 2 leti, potem postanejo neaktivni.

Način in namen obdelave osebnih podatkov

Z uporabo spletnega mesta abdesigns.si se uporabnik strinja z vsakokratno veljavnimi pravili in splošnimi pogoji, objavljenimi na tem spletnem mestu. Na tem mestu lahko uporabnik redno spremlja morebitne spremembe splošnih pogojev in pravil ter posledično način in namen obdelave zbranih osebnih podatkov. AB-GRAVIRKA, AJA BOHINJC s.p., ŠERCERJEVA ULICA 1, 4240 RADOVLJICA kot upravljavec podatkov lahko te v anonimizirani sumarni obliki uporabi za namene statističnih analiz. Podatkov o uporabnikih AB-GRAVIRKA, AJA BOHINJC s.p., ŠERCERJEVA ULICA 1, 4240 RADOVLJICA v nobenem primeru ne bo predala nepooblaščenim osebam.

Nakupovanje

Podjetje AB-GRAVIRKA, AJA BOHINJC s.p., ŠERCERJEVA ULICA 1, 4240 RADOVLJICA bo vpisane podatke uporabilo za obdelavo oddanega naročila. AB-GRAVIRKA, AJA BOHINJC s.p., ŠERCERJEVA ULICA 1, 4240 RADOVLJICA kot davčni zavezanec mora v skladu s 86. členom ZDDV zagotoviti hrambo računov, ki se nanašajo na dobave blaga ali storitev na ozemlju Slovenije najmanj 10 let po poteku leta, na katero se računi nanašajo – s tem pa se hranijo tudi podatki, ki so na računu. Kontaktni obrazci in posredovanje e-sporočil. Uporabnik lahko specifična vprašanja na podjetje AB-GRAVIRKA, AJA BOHINJC s.p., ŠERCERJEVA ULICA 1, 4240 RADOVLJICA posreduje tudi preko kontaktnih obrazcev ali e-naslovov, objavljenih na spletnem mestu, in s tem upravljavcu zaupa navedene podatke. Ti bodo uporabljeni za rešitev uporabnikovega vprašanja. E-naslovi, navedeni na spletni strani, niso osebni, pač pa poslovni e-naslovi. Torej niso vezani na eno fizično osebo, pač pa podatke, posredovane na ta način, lahko obdelujejo različne osebe – z namenom hitre in učinkovite rešitve uporabnikovega vprašanja. S pošiljanjem e-sporočila preko spletnega obrazca ali na naslove, navedene na tem spletnem mestu, se uporabnik strinja s splošnimi pogoji uporabe spletnega mesta abdesigns.si.

Pravice uporabnika

Uporabnik lahko kadar koli zaprosi za seznanitev z osebnimi podatki, ki jih upravljavec obdeluje, za njihovo omejitev, izbris, popravek ali prenos podatkov. Kakršna koli vprašanja v povezavi z varovanjem osebnih podatkov na spletnem mestu abdesigns.si pa lahko naslovi tudi na elektronski naslov info@gravirka.si .

Kako zagotavljamo varnost podatkov

Podatki, ki jih uporabnik posreduje preko obrazcev na straneh abdesigns.si ali kako drugače (preko e-maila, telefona idr.), so zaupni in se obravnavajo v skladu z veljavno slovensko zakonodajo. Osebne podatke bo AB-GRAVIRKA, AJA BOHINJC s.p., ŠERCERJEVA ULICA 1, 4240 RADOVLJICA varoval ter preprečeval njihovo zlorabo. Osebni podatki bodo uporabljeni le za namene, za katere je uporabnik dal svoje soglasje. Dostop do osebnih podatkov imajo zgolj s strani AB-GRAVIRKA, AJA BOHINJC s.p., ŠERCERJEVA ULICA 1, 4240 RADOVLJICA pooblaščene osebe (zaposleni, pogodbeni partnerji). Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla. abdesigns.si za prenose vseh osebnih podatkov uporabnika uporablja tehnologijo SSL, ki skrbi za kodiranje vseh informacij, poslanih z naročili. Vsi vaši zaupni podatki, ki jih vpišete za potrebe izvedbe nakupa ali registracije, in se takrat prenašajo po internetu, so ustrezno kodirani, tako da ni možnosti, da bi jih lahko razbrala kakšna tretja oseba. V ta namen spletna trgovina uporablja tehnologijo SSL (Secure Socket Layer) in 256 bitni kodirni ključ. Podatki o plačilni kartici, ki jih uporabnik vnese v primeru takšnega načina plačila, se v kodirani obliki prenesejo iz uporabnikovega računalnika neposredno v avtorizacijski strežnik banke. Posredovanje podatkov pooblaščenim partnerjem Podatki, ki jih uporabnik zaupa upravljavcu, so zaupni. AB-GRAVIRKA, AJA BOHINJC s.p., ŠERCERJEVA ULICA 1, 4240 RADOVLJICA jih ne posreduje nepooblaščenim tretjim osebam. Osebne podatke pa lahko posreduje zaupanja vrednim partnerjem ali po zakonski dolžnosti, skladno z veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Podatki so lahko posredovani:

  • družbam za obdelavo podatkov in informacijske storitve, ki zagotavljajo nemoteno delovanje spletnega mesta in njegove izboljšave (gostovanje na strežniku, e-mail marketing …);
  • marketinškim agencijam za namen ponovnega trženja (v kriptirani obliki)
  • podjetjem, ki zagotavljajo nemoten proces nakupa (Paypal, dostavne službe ipd.) vendar le v meri, ki je nujna za uspešno izvedbo naročila;
  • pooblaščenim ustanovam, če tako zahteva zakon (sodišče ipd.).

Privolitev

Z uporabo spletnega mesta abdesigns.si se uporabnik strinja s splošnimi pogoji uporabe, objavljenimi na tem spletnem mestu. Na tem mestu lahko uporabnik redno spremlja morebitne spremembe splošnih pogojev ter posledično način in namen obdelave zbranih osebnih podatkov.

Povezava z družbenimi omrežji

S klikom na ikono posameznega družbenega omrežja (Facebook, Instagram), ki se nahaja na spletni strani abdesigns.si , lahko uporabnik preprosto dostopa do profilov podjetja AB-GRAVIRKA, AJA BOHINJC s.p., ŠERCERJEVA ULICA 1, 4240 RADOVLJICA na družbenih omrežjih in objav drugih profilov na družbenih omrežjih z vsebino, vezano na abdesigns.si . Klik na te gumbe-ikone družbenemu omrežju omogoča, da uporabniku hitro ponudi relevantne informacije, glede na uporabnikovo spletno aktivnost. Upravljavec osebnih podatkov je: AB-GRAVIRKA, AJA BOHINJC s.p., ŠERCERJEVA ULICA 1, 4240 RADOVLJICA. Morebitna vprašanja o zasebnosti in obdelavi osebnih podatkov lahko naslovite na email: info@gravirka.si.